Alcsi Holt Tisza Vendégház és Étterem, Szolnok

2 Vélemény
Alcsi Holt Tisza Vendégház és Étterem
Tölgy Út 7- 9
5000 Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok

Gazdasági információk

Cégnév
Alcsi-Food Kft
Cégjegyzékszám
16-09-014370
Adószám
13635901-2-16

Leírás

Vendégházunk szép csendes környezetben Szolnok zöldövezetében, a Tisza folyó és a Holt-Tisza ág közvetlen közelében (100m) található.
Vendégházainkban 1, 2, 3 és 4 ágyas szobák továbbá 4 ágyas apartman jellegű szobák várják a pihenni vágyókat.
Vacsorák, kertipartik megszervezését vállaljuk kemencében elkészített ételekkel, valamint faszénen sült ételkülönlegességekkel 30 főtől 220 főig. Szállóvendégeink használhatják a bográcsozót és a kerti grillt.


Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglő, Vendégház, Apartman, Étkeztetés, Elszállásolás, Panzió, Fogadó, Szálláshely, Tisza, Holt, Alcsi
Alcsi Holt Tisza Vendégház és Étterem a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Üzletvezető! A mai napon felhívtam az éttermet, szerettem volna ebédet rendelni (Szolnoki lakos vagyok), de azt a választ kaptam, hogy az ötödik emeletre nem szállítanak ki ebédet és hogy amúgy sem lehetséges a rendelés. Csak azt nem értem ha már a honlapon ez a mondat szerepel "Jöjjenek el vendégházunkba vagy rendeljék meg otthonukba igazi magyar házi készítésű ételeinket", akkor miért utasítják el, azt aki rendelni szeretne. Rendszeres rendelést szerettem volna leadni (tehát minden napra), mégis elutasítást kaptam. Gratulálok az Üzletvezető Asszony lelkiismeretes munkájához!? Üdvözlettel: egy Szolnoki lakos.

Tarnóczi Adrienn

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szobát szerettem volna foglalni, de a tulajdonos felesége arogáns st?lusban beszélt, a köszönésemet becsmérelte " szép jó napot k?vánok" miközben ő be sem mutatkozott.Kioktatott , s közölte, jó napottal kell Magyarországon köszönni. Milyen vendéglátó lehet?? Az már sem én, sem az üzletfelem sem a barátaim nem fogják megtudni.Mert ilyen helyre már egyáltalán nem vagyok k?váncsi!!!Legyen Jó napja az üzletvezető asszonynak!

Írjon véleményt a(z) Alcsi Holt Tisza Vendégház és Étterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Vízpart Krt. 1
  5000  Szolnok
 2. Júlia Utca 12
  5000  Szolnok
 3. Debreceni Út
  5000  Szolnok
 4. Vízpart Körút
  5200  Törökszentmiklós
 5. Vízmű Utca 1
  5000  Szolnok
 6. Felső Szandai Rét 1
  5000  Szolnok
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete