Win Investor ZRt., Szolnok

3 Vélemények
Win Investor ZRt.
Kolozsvári Út 3.
5000 Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok
(56) 413 086
(56) 513 207
(56) 513 206

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-044830
Adószám
11508588-2-43

Leírás

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás. Szolnokon a saját tulajdonú üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzlettel állunk a vásárló közönség rendelkezésére.
Alapvető törekvésünk magánvásárlóink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor Zrt.
rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a pénztárgép-alapú kiskereskedelmi rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver-rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak.


Kulcsszavak:
Számítástechnika, Webdesign, Toner, Tintapatron, Számítógép alkatrészek, Festékszalag, Informatikai Szolgáltatások, Hálózatok tervezése, Adatarchiválás, Monitor, Ügyviteli szoftver, Ecdl Tanfolyam, Hardver kereskedelem, Szerviz, Szerelés, Investor, Nyomtatók szervizelése, Biztonságtechnikai rendszerek Kiépítése, Egyedi Szoftver készítése, Informatikai Tanfolyamok
Win Investor ZRt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Számítógépem itt állították össze kívánságom szerint, a monitort inne vásároltam korábban. Canon MG2450-es nyomtatót is innen vásároltam, és ehhez mindenkor szükséges tintapatronokat. Ha probléma van a géppel rövid időn belül korrigálják. Mint legutóbb is, Antal Sándor úr volt a gép össze állító és a mindenkori probléma megoldó. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a kapcsolattartási lehetőséggel. Ezt a Wein Investor ZRT - mindenféle szolgáltatását ajánlom igénybe venni mindenkinek. Megbízható, gyors szolgáltatása végett.

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Win Investor számtek bolt volt a legjobb!(kb3-4éve)Azóta teljesen leromlott!A szemüveges eladósrác úgy elhajtott a francba,mikor gépet akartam venni...Azt mondta ha olcsóbban tudok processzort mint náluk,vegyek neki is!Persze máshol vettem meg a gépet(230 erróért)Nem tudom hogy most kik dolgoznak ott,de annó voltak jó arcok,szerettem ezt a boltot.De kb3éve be se néztem,kár érte.

Csengő István
számítástechnika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Win-Investor Szolnok egyik legkiválóbb árakkal dolgozó számítástechnikai üzlete. A kiszolgálás gyors és roppant udvarias. Az eladók szakképzettek és gyorsan megoldást találnak a vásárlók problémáira, az árukészletük bőséges és kifogyhatatlan.
## számítástechnika# szolgáltatás# szolnok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Win Investor ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Boldog Sándor István Körút 4
  5000  Szolnok
 2. Ady Endre Út 22-24.
  5000  Szolnok
 3. Ady Endre Út 23
  5000  Szolnok
 4. SÁGVÁRI KRT. 4.
  5000  Szolnok
 5. Jászkürt Utca 1.
  5000  Szolnok
 6. Ady Endre Út 18.
  5000  Szolnok
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete