Win Investor ZRt., Szolnok

Cégnév:
Win Investor ZRt.
Cím:
Kolozsvári út 3.
Irányítószám/Település:
5000 Szolnok
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(56) 513 206
Telefon:
+36 56/513-207
Telefon:
+36 56/413-086
Fax:
(56) 413 087
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás. Szolnokon a saját tulajdonú üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzlettel állunk a vásárló közönség rendelkezésére.
Alapvető törekvésünk magánvásárlóink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor Zrt.
rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a pénztárgép-alapú kiskereskedelmi rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver-rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Számítástechnika, Monitor, Toner, Tintapatron, Festékszalag, Számítógép Alkatrészek, Informatikai Szolgáltatások, Hálózatok tervezése, Adatarchiválás, Ügyviteli Szoftver, Ecdl Tanfolyam, Hardver kereskedelem, Webdesign, Nyomtatók szervizelése, Egyedi Szoftver készítése, Informatikai Tanfolyamok, Biztonságtechnikai rendszerek Kiépítése

A Win Investor ZRt. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-044830
Adószám
11508588-2-43

Vélemények

4 Csillagok

2015. október 20.

Számítógépem itt állították össze kívánságom szerint, a monitort inne vásároltam korábban. Canon MG2450-es nyomtatót is innen vásároltam, és ehhez mindenkor szükséges tintapatronokat. Ha probléma van a géppel rövid időn belül korrigálják. Mint legutóbb is, Antal Sándor úr volt a gép össze állító és a mindenkori probléma megoldó. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a kapcsolattartási lehetőséggel. Ezt a Wein Investor ZRT - mindenféle szolgáltatását ajánlom igénybe venni mindenkinek. Megbízható, gyors szolgáltatása végett.

amd
1 Csillagok

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Win Investor számtek bolt volt a legjobb!(kb3-4éve)Azóta teljesen leromlott!A szemüveges eladósrác úgy elhajtott a francba,mikor gépet akartam venni...Azt mondta ha olcsóbban tudok processzort mint náluk,vegyek neki is!Persze máshol vettem meg a gépet(230 erróért)Nem tudom hogy most kik dolgoznak ott,de annó voltak jó arcok,szerettem ezt a boltot.De kb3éve be se néztem,kár érte.

Csengő István
5 Csillagok

számítástechnika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Win-Investor Szolnok egyik legkiválóbb árakkal dolgozó számítástechnikai üzlete. A kiszolgálás gyors és roppant udvarias. Az eladók szakképzettek és gyorsan megoldást találnak a vásárlók problémáira, az árukészletük bőséges és kifogyhatatlan.
Címkék: ## számítástechnika# szolgáltatás# szolnok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Win Investor ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Ságvári Endre Krt. 4.
  5000  Szolnok
 2. Ságvári Krt. 4.
  5000  Szolnok
 3. Ady E. út 18.
  5000  Szolnok
 4. Ady Endre Utca 18
  5000  Szolnok
 5. Sütő Utca 9.
  5000  Szolnok
 6. Mészáros L. 2.
  5000  Szolnok