Win Investor ZRt., Szolnok

3 Vélemények
Win Investor ZRt.
Kolozsvári Út 3.
5000 Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok
(56) 513 206
+36 56/513-207
+36 56/413-086
(56) 413 087

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-044830
Adószám
11508588-2-43

Leírás

Win Investor ZRt. honlapja

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás. Szolnokon a saját tulajdonú üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzlettel állunk a vásárló közönség rendelkezésére.
Alapvető törekvésünk magánvásárlóink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor Zrt.
rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a pénztárgép-alapú kiskereskedelmi rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver-rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak.


Kulcsszavak:
Számítástechnika, Webdesign, Toner, Tintapatron, Festékszalag, Számítógép Alkatrészek, Informatikai Szolgáltatások, Hálózatok tervezése, Adatarchiválás, Monitor, Ügyviteli Szoftver, Ecdl Tanfolyam, Hardver kereskedelem, Nyomtatók szervizelése, Biztonságtechnikai rendszerek Kiépítése, Egyedi Szoftver készítése, Informatikai Tanfolyamok
Win Investor ZRt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Számítógépem itt állították össze kívánságom szerint, a monitort inne vásároltam korábban. Canon MG2450-es nyomtatót is innen vásároltam, és ehhez mindenkor szükséges tintapatronokat. Ha probléma van a géppel rövid időn belül korrigálják. Mint legutóbb is, Antal Sándor úr volt a gép össze állító és a mindenkori probléma megoldó. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a kapcsolattartási lehetőséggel. Ezt a Wein Investor ZRT - mindenféle szolgáltatását ajánlom igénybe venni mindenkinek. Megbízható, gyors szolgáltatása végett.

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Win Investor számtek bolt volt a legjobb!(kb3-4éve)Azóta teljesen leromlott!A szemüveges eladósrác úgy elhajtott a francba,mikor gépet akartam venni...Azt mondta ha olcsóbban tudok processzort mint náluk,vegyek neki is!Persze máshol vettem meg a gépet(230 erróért)Nem tudom hogy most kik dolgoznak ott,de annó voltak jó arcok,szerettem ezt a boltot.De kb3éve be se néztem,kár érte.

Csengő István
számítástechnika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Win-Investor Szolnok egyik legkiválóbb árakkal dolgozó számítástechnikai üzlete. A kiszolgálás gyors és roppant udvarias. Az eladók szakképzettek és gyorsan megoldást találnak a vásárlók problémáira, az árukészletük bőséges és kifogyhatatlan.
## számítástechnika# szolgáltatás# szolnok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Win Investor ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Ságvári Endre Krt. 4.
  5000  Szolnok
 2. SÁGVÁRI KRT. 4.
  5000  Szolnok
 3. ADY E. ÚT 18.
  5000  Szolnok
 4. Jozsef Attila Ut 6. Ii/7.
  5000  Szolnok
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete